A-Insinöörit ja Buildnet

Putkiremonttien suunnitteluun ja projektijohtamiseen erikoistunut Insinööritoimisto Buildnet on liittynyt osaksi A-Insinöörit -konsernia yrityskaupalla. 

Pääkaupunkiseudulla vuodesta 2006 toiminut Buildnet toteuttaa taloyhtiöille mm. moderniin sukitusmenetelmään perustuvia nykyaikaisia putkiremontteja. Buildnet tuo uuden lisän A-Insinöörien korjausrakentamisen suunnittelu-, tutkimus- ja hankejohtamisen palveluihin. 

Yhdistymisen myötä Buildnet ja A-Insinöörit voivat yhdessä tarjota kokonaisvaltaisia saneerausprojekteja pääkaupunkiseudun taloyhtiöille hankesuunnittelusta toteutukseen. 

– Osana A-Insinöörejä saamme projekteihimme täydentävää erityisosaamista ja vankan, vakiintuneen selkänojan kehityspolkumme jatkamiseen, toimitusjohtaja Jukka Pakarinen Buildnetista sanoo.

Buildnet jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään nykyisen henkilöstön ja toimitusjohtajan voimin. 

– A-Insinöörien tavoitteena on kasvaa pääkaupunkiseudulla monipuolisena uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelukumppanina. Buildnetin laadukas ja eteenpäin katsova ote soveltuu hyvin tapaamme toimia. Palveluketjumme leveneminen mahdollistaa asukkaille sujuvasti onnistuneet saneerausprojektit, toimialajohtaja Timo Leppänen A-Insinööreistä sanoo.

A-Insinöörit osti Buildetin koko osakekannan vuodenvaihteessa. Toiminnan yhdistäminen tiiviimmin osaksi A-Insinöörejä on suunniteltu tapahtuvan ensi vuoden loppuun mennessä. 

Lisätietoja:
Jukka Pakarinen, toimitusjohtaja, Buildnet
puh. 044 977 1282
j.pakarinen@buildnet.fi

A-Insinöörit on ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo. Tehtävämme on auttaa asiakkaita onnistumaan kiinteistö- ja rakennushankkeissa. 800 hengen luova ja luotettu asiantuntijajoukko tekee töitä rakennuttamisen, rakennesuunnittelun, korjausrakentamisen ja infrarakentamisen parissa 12 toimipisteessä Suomessa ja kansainvälisesti. A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi