UUDEN AJAN PUTKIREMONTIT

Henkilöstön erikoisosaaminen Uuden Ajan Putkiremontit

Henkilöstöllämme on mittava urakoitsijatausta

0
kohdetta
0
asuntoa

Teemme suunnitelmat nopeasti, johdamme projektit 30 vuoden kokemuksella ja valvomme työt tehokkaasti pitkän urakoitsijataustamme ansiosta. Valvomme hankkeet kustannustehokkaasti. Valvontakohteittemme lisätyöprosentti on normaalisti 2-3%.

Voitimme Uuden Ajan Putkiremontillamme kunniamaininnan Vuoden Putkiremontti 2017 -kilpailussa.

Olemme erikoistuneet markkinoiden uusimpiin menetelmiin ja tuotteisiin, jonka ansiosta asiakkaamme säästävät suunnitelmillamme ja valvonnallamme aina runsaasti aikaa ja rahaa, hyvästä laadusta ja pitkäikäisestä lopputuloksesta kuitenkaan tinkimättä.

Tyypillisiä hintoja (sisältäen alv 24%) esimerkiksi putkiremonttikohteissamme ovat olleet:

  • Viemärisaneeraus 75-125 eur/asunneliö
  • Viemäri- ja käyttövesisaneeraus 250-300 eur/asuinneliö
  • Viemäri-, käyttövesi- ja sähkösaneeraus 350-400 eur/asuinneliö
  • Viemäri-, käyttövesi-, sähkö- ja märkätilasaneeraus 550-600 eur/asuinneliö.

Suunnitteluaikamme ovat vain 1-3 kuukautta.

Asunnoissa voi normaalisti asua suunnittelemamme remontin aikana.

PERIAATTEEMME

Rehellisyys

Teemme suunnitelmat nopeasti ja tehokkaasti ja tästä johtuen laskutamme niistä vain murto-osan verrattuna kilpailijoihimme.Esittelemme asiakkaillemme aina kaikki  eri tekniset vaihtoehdot, joilla remontti voidaan toteuttaa sekä laskemme näille oikeat  budjettihinnat. Emme ohjaile päätöksentekoa mihinkään suuntaan vaan asiakas päättää itse mikä on paras tekninen ja taloudellinen ratkaisu hänelle.Valvomme hankkeet tehokkaasti, emme laskuta kiinteitä valvontakorvauksia vaan laskutamme ainoastaan tehdyistä tunneista ja raportoimme niistä kuukausittain.

Kustannustehokkuus

Esimerkiksi putkiremontti on ihmisille stressaava kokemus ja monesti erittäin kallis sellainen.Tunnemme syvällisesti kaikki eri menetelmät ja tuotteet sekä löydämme siksi asiakkaillemme aina mahdollisimman kustannustehokkaan ja asumisystävällisen vaihtoehdon. Useimmissa tapauksissa asiakkaamme asuvat kotona suunnittelemamme remontin aikana.

Laadukkuus

Henkilöstömme on tehnyt pitkän uran korjausrakentamisen eri osa-alueille. Käytämme siksi kohteissamme ainoastaan sertifioituja ja testattuja tuotteita ja menetelmiä, joista on markkinoilla pitkä kokemus. Yhdistettynä pitkään urakoitsijataustaamme tämä takaa asiakkaillemme laadukkaan ja pitkäikäisen lopputuloksen.